Algemene voorwaarden

Hier vindt je informatie over H.E.E.L. en de algemene regels die bij H.E.E.L. gelden. Indien noodzakelijk kunnen de algemene voorwaarden tussentijds worden aangepast.

Aanmelden / afspraak maken:

Je kunt je aanmelden middels het contactformulier op de site, telefonisch of per email. Er is geen verwijskaart van een huisarts nodig. Tevens dien je tussentijdse wijzigingen te melden, zodat de gegevens in onze administratie kunnen worden verwerkt.

Regels:

Hygiëne is belangrijk, houdt hier rekening mee voor elke behandeling.

Voor de meeste behandelingen wordt ontkleedt tot het ondergoed.

Er is altijd sprake van een wederzijdse respectvolle benadering.

Na afloop altijd direct betalen.

Annuleren:

Een afspraak die door ziekte of een andere reden niet door kan gaan, wordt niet gerestitueerd mits deze 24 uur van tevoren is afgezegd, anders worden kosten in rekening gebracht.

Prijzen:

H.E.E.L. houdt zich het recht om prijzen te wijzigen. Alle prijzen zijn incl. btw en worden jaarlijks aangepast aan de geldende prijsindexering.

Beeldmateriaal:

De website van H.E.E.L. wordt geregeld aangevuld met beeldmateriaal (foto’s en/of filmpjes). Voorafgaand aan het maken van foto’s of filmpjes en plaatsing daarvan op Facebook, Instagram, de nieuwsbrief en/of website wordt expliciet goedkeuring gevraagd via email.

Voor kinderen onder de 18 jaar dienen ouders en kind akkoord te gaan bij het nemen van foto’s /filmpjes en bij plaatsing hiervan.

Verdere informatie:

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig kan zijn (5 tot 10 minuten voor aanvang van de afspraak) zodat tijdig met de behandeling gestart kan worden.

Kom alleen niet eerder dan 10 minuten van tevoren, want dan kan ik nog bezig zijn met een andere klant en er is geen wachtkamer.

Zorg ervoor dat je niet te veel eet of drinkt voordat je komt. De praktijk heeft geen toilet. (Wel aanwezig in het woonhuis)

Geef voor aanvang van de behandeling aan of je geblesseerd bent, je ziek voelt, ergens voor allergisch bent of als er andere bijzonderheden zijn. Telefoon (het liefst) uit of op stil in tijdens de behandeling.