AromaTouch massage

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De techniek combineert de oosterse geneeswijze met de westerse geneeswijze; de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Het is een zachte manier van masseren, de naam zegt het al “touch”. De massage bevat vier stappen en maakt gebruik van pure en 100% natuurlijke 8 op elkaar afgestelde essentiële oliën. De essentiële oliën die diep het lichaam binnen dringen geven het lichaam daar waar het nodig is ondersteuning.  De AromaTouch massage is zowel eenvoudig als intuïtief en geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door de combinatie én sensatie van; de diverse geuren, de relaxte muziek en de zachte ritmische aanraking.

Deze behandeling helpt bij het verlichten van: o.a. stress, depressieve klachten, pijn klachten en chronische pijn

doTERRA’s essentiële oliën zijn CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd en daarom een natuurlijk alternatief om je gezondheid te ondersteunen, maar ook om preventief voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Deze oliën zijn 100% puur (dus niet verdund), de grondstof wordt geoogst daar waar de plant van nature voorkomt en door de secure verwerking wordt de therapeutische waarde maximaal behouden.

De volgende 8 essentiële oliën worden bij deze behandeling gebruikt:

Balance “creëert een gevoel van rust en welzijn.” 

Ingrediënten:
Sparnaalden, Howood, Frankincense hars, blauwe boerenwormkruidbloem, blauwe kamillebloem in een basis van gefractioneerde kokosnootolie.

Lavendel              “kalmerende en ontspannend”

Ingrediënten:
Lavendelbloem

Melaleuca           “reinigende en regeneratieve eigenschappen. “

Ingrediënten:
Melalaucablad (ook wel: Tea Tree)

On Guard             “ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem”

Ingrediënten:
Wilde sinaasappelschil, kruidnagelknop, kaneelbarst, eucalyptus blad/barst, rozemarijnbloem en -blad essentiële oliën

AromaTouch     “ontspant spieren en gewrichten”

Ingrediënten:
Cypres plant, pepermunt plant, marjolein blad, basilicum blad, grapefruit schil, lavendel bloem essentiële oliën.

Deep Blue            “kalmerende effecten die direct voelbaar zijn”

Ingrediënten:
Wintergreen blad, kamfer schors, pepermunt plant, blauw boerenwormkruid bloem, blauwe kamille bloem, helichrysum bloem en osmanthus bloem essentiële oliën.

Wild Orange        “een effectief middel voor stemmingsverbetering”

Ingrediënten:
Sinaasappelschil

Peppermint         “Activerend en ontsmettend”

Ingrediënten:
Pepermunt, de hele plant

Het is verstandig om na de massage voldoende water te drinken. Dit is voor het afvoeren van je antistoffen. Neem als het mogelijk is daarna even een half uurtje rust. Dan geef je je lichaam even de tijd om bij te komen. Ook is het raadzaam voor een optimaal effect om na een half uurtje of later op de dag als dat beter uit komt een kleine wandeling van 15 tot 30 minuten te maken. Dat helpt je lichaam bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen.

Afhankelijk van je klachten kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Heb je na 1 tot 2 weken weer klachten? Twijfel niet en maak een nieuwe afspraak. De meeste klanten kiezen voor een maandelijkse massage, puur voor het onderhoud.

Een AromaTouch massage duurt ongeveer 60 minuten.                                       

Trek een gemakkelijk zittende broek aan. Wat misschien ook handig is om van te voren te weten is dat ik met mijn handen aan je haren zit en er ook een beetje olie in je haren komt en je na afloop ook naar die heerlijk geurende oliën ruikt.                                     

De prijs is €50,- per behandeling.  Een investering in jezelf of misschien aan iemand cadeau te geven. Tip: Let ook op de acties die er regelmatig zijn.