Behandelingen

Soort behandelingen

AromaTouch Massage

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door dr. David Hill.

Het doel van de behandeling is het zelfhelend vermogen te activeren door het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren. De naam zegt het al: “touch”. De massage bevat vier stappen en maakt gebruik van 8 op elkaar afgestelde etherische oliën;

  1. Ontspanning van lichaam en geest
  2. Versterken van het immuunsysteem
  3. Ontsteking remmend
  4. Balans

Er wordt gewerkt langs de meridianen (energiebanen) en ingewanden (viscerale contactpunten) op de rug en de voeten.

Symfonie of the cells

Ontwikkeld door dr. Boyd Truman.

Het doel van de behandeling is het evenwicht tussen alle functies in het lichaam en het vermogen van het lichaam te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Het kent 16 protocollen. Elk van de 16 protocollen richt zich op een specifiek systeem en/of gebied van het lichaam waardoor het mogelijk is de symptomen en de onderliggende oorzaken van de vele kwalen en ziekten gericht aan te pakken.

Chakra healing

Een healing waarbij de zeven chakra’s worden behandeld en energetische blokkades worden opgeruimd. Je zult je hierdoor beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht kunnen staan. Ook het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt hierbij geactiveerd.

Holistische massage

Een hele zachte vorm van massage welke kan worden ingezet bij zowel kinderen als volwassenen met lichamelijke en/of psychische klachten. Het is een diepwerkende, genezende en liefdevolle massage aan de voorzijde van het lichaam bestaande uit:

  1. Hoofdmassage; geeft rust en ruimte aan hele lichaam.
  2. Buikmassage; geeft ontspanning in de buik, verdieping van de ademhaling en een verbetering van de spijsvertering. Waardoor we ons fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans voelen.
  3. Voetmassage; geeft verbinding/aarding waardoor je steviger staat, spanningen loslaten/opheffen, zorgt voor een betere doorbloeding, verbetert afweersysteem en zorgt ervoor dat organen beter gaan functioneren.

Alle onderdelen kunnen ook apart worden behandeld afhankelijk van het beoogde doel.

Voor welke problematiek ik er ben.

De behandelingen die ik aanbied hebben een positief effect op het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Ik schep als het ware voorwaarden om in balans te komen en het lichaam uit te nodigen zelf aan de gang te gaan.

Als je bv. migraine neemt, dan kan ik zeker bijdragen aan verminderen of tijdelijk wegnemen pijnklachten. Maar we zullen ook opzoek moeten naar de oorsprong anders komen deze klachten gewoon weer terug. Waar komen deze klachten vandaan? Ben je bereid om eraan te willen werken?, anders met dingen om te gaan? Wat heb je er dan voor nodig om deze stappen te kunnen zetten?  

  • Ik kan je dus helpen bij aandoeningen/ziekten en emotionele disbalans.
  • Ik ben geen arts en ook geen vervanger van de specialist. Ik beloof je ook geen genezing.

Maar je kunt met de door mij aangeboden behandelingen en therapieën wel heel veel baat hebben. Ik kan in elk geval met grote overtuiging zeggen dat ik kan zorgen voor klachtenverlichting.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: oorpijn, verkoudheid, hoofdpijn, lichaamspijnen, griep, buikpijn, astma, verlaagde weerstand, zere keel, angst, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, uitgeputte bijnier, diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, hart- en vaatziekten, angst, depressie, emotioneel trauma, slapeloosheid post-traumatisch stress syndroom, ziekte van Alzheimer, hersenschudding, ALS, Multipele Sclerosis, ziekte van Parkinson, misbruik trauma, ADHD, Aneurysma, woede, autisme, stimulans centrale zenuwstelsel, dementie, epilepsie, hoofdpijn, geheugenverlies, auto-immuunziekte, spanning, schildklier, bedplassen. Mijn doelgroep is daarom van 10 tot 100 jaar, de voorwaarde is, dat je er zelf voor kiest.